Suklaa muffinssit hermesetaksella

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita kananmuna, maito ja öljy keskenään ja lisää nopeasti sekoittaen kuiva-aineksiin.

Lisää murennettu tumma suklaa.

Jaa taikinaseos 12 pieneen (tai 8 isoon) muffinssivuokaan.

Paista 175 asteessa 10 minuuttia (isot 12 minuuttia)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Hapankorppu

Hapankorppu sanoi...

Minun makuuni tämä kaipaa vähän lisää makeutusta. Ensi kerralla lisään makeutusaineen määrää tai kokeilen miedommalla tummasuklaalla, esim. 70% kaakaota.

sunnuntai 17.08.2008 klo 16:10

Blanche sanoi...

Taikina itsessään oli aika sokeritonta, siis ei-makeeta, mutta suklaanpalaset antoivat ihanasti makua :) Täydellisiä minun suklaanhimokohtauksiini :)

lauantai 09.05.2009 klo 01:16

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 14g6.5kcal0.4g0.7g0.2g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)5.2g7.2kcal0.6g0g0.5g0g
Rypsiöljy 5.2g46kcal0g0g5.2g0g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten2.3g7.5kcal0.5g1g0.5g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 14g49kcal1.4g9.9g0.2g0.5g
Suklaa, Lindt Excellence 85% Cacao4.7g25kcal0.5g0.9g2.2g0.2g
Hermesetas-jauhe0.9g2.7kcal0g0.5g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g289kcal6.8g26.4g17.6g2.6g
Valittu annoskoko47g145kcal3.4g13.2g8.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna24g72kcal1.7g6.6g4.4g0.7g
Arvot/100g100g306kcal7.2g28g18.6g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77907