Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 23g78kcal2.3g15.9g0.3g0.8g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa1.8g5.3kcal0.4g0g0.4g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g14g7kcal0.4g0.6g0.4g0g
Ruohosipuli, tuore0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g244kcal7.2g33.4g8.6g1.6g
Valittu annoskoko47g122kcal3.6g16.7g4.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna24g61kcal1.8g8.4g2.2g0.4g
Arvot/100g100g258kcal7.6g35.3g9.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238