Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g6.6g22kcal0.7g4.3g0.1g0.4g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g9g7.9kcal0.1g1.7g0g0.2g
Omena, keskikokoinen 200g16g5.3kcal0g1.1g0g0.3g
Marja keskiarvo 16g7.5kcal0.1g1.1g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g85kcal1.8g16.4g0.4g2.8g
Valittu annoskoko47g43kcal0.9g8.2g0.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna24g21kcal0.5g4.1g0.1g0.7g
Arvot/100g100g90kcal1.9g17.4g0.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483