Purjo-perunasosekeitto

Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 16g12kcal0.3g2.4g0g0.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 3.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%2g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g39kcal1g5.6g1.2g0.6g
Valittu annoskoko48g20kcal0.5g2.8g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g10kcal0.3g1.4g0.3g0.2g
Arvot/100g100g42kcal1.1g5.9g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161615