Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g14g8.5kcal0.2g1.8g0g0.1g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g3.9g5.3kcal0.4g0.5g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 20g12kcal0.6g0.9g0.7g0g
Kananmuna 50g(kpl)5.9g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima1.6g6.1kcal0.5g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g81kcal4.6g6.6g3.8g0.2g
Valittu annoskoko47g40kcal2.3g3.3g1.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna24g20kcal1.2g1.7g1g0.1g
Arvot/100g100g85kcal4.9g7g4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294915