Lasagne

Kuullota sipulit, käytä jauheliha pannulla.

Lisää tomaattisose, ripaus viinietikkaa, lihaliemi (jos haluat), porkkanaraaste ja mausteet.

Jätä kuplimaan.

Valkokastike:
ripaus rasvaa pohjalle (maito ei pala kiinni), kerma (valinnainen) ja maito lämpiämään kattilaan.

Kun maito on kiehumispisteessä, lisää juoksevan margariinin ja vehnäjauhon seos.

Sekoita kunnes valkokastike sakeutuu ja lisää juusto sekä mausteet (valkopippuri, suola).

Kasaa tyyliin jauheliha, valkokastike, levyt ja jatka kunnes ainekset on käytetty.

Päälle voi ripauttaa vähän juustoraastetta.

Puoli tuntia uunissa 220 astetta.

NAM
(mausteisiin chili, pippuri, lime, suola, paprika...

oman maun mukaan)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 0.5g3.8kcal0g0g0.4g0g
Paistijauheliha 10%12g20kcal2.3g0g1.2g0g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g1.3g4.5kcal0.2g0.9g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.2g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Parmesan formaggio da pasta0.8g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 2.6g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Maito plus rasvaton (Valio), annos 250g18g7.3kcal0.9g0.9g0g0g
Tomaattikastike Kypsennetty (Juvenes), annos 50g3.9g1.7kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1.7g6.1kcal0.2g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g104kcal8g7.6g4.4g0.6g
Valittu annoskoko47g52kcal4g3.8g2.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g26kcal2g1.9g1.1g0.2g
Arvot/100g100g110kcal8.5g8g4.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377096