Kanamakaroonilaatikko

Kana paistetaan pannulla kypsäksi.

Keitä fusillit (tai tavallinen tumma makarooni) vedessä, jossa on kasvisliemikuutio.

Suolaa ei tarvitse erikseen lisätä.

Sekoita kana fusilleihin, kaada vuokaan, kaada kerma tasaisesti vuokaan ympäriinsä, laita juustoraastetta päälle.

Uuni 200C ja puoli tuntia.

Tulee nopeasti ja helposti.

Voit muokata helposti laittamalla sekaan yrttejä tai pekonia.

Makaroonin määrää voi myös vähentää, esim. 3/4 osaa pussista riittää hyvin.

Voit myös vaihtaa valmiiksi maustetun kanan naturelliin, ja maustaa itse- suurin osa kaloreista on juuri niissä maustemössöissä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Succubus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileitä, maustettuja (Kariniemi), annos 245g15g21kcal2.9g0.4g1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl13g11kcal0.2g0.5g0.9g0g
Fusilli tumma pasta (Torino), annos 100g13g44kcal2g8g0.3g0.7g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.8g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g6.2g16kcal1.9g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g188kcal14.2g18.2g6.6g1.4g
Valittu annoskoko47g94kcal7.1g9.1g3.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna24g47kcal3.6g4.6g1.7g0.4g
Arvot/100g100g199kcal15g19.2g7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216081