Papuchili (zone)

Paista jauheliha öljytilkassa.

Mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla, chilijauheella, maustepippurilla ja korianterilla.

Siirrä sivuun ja paista lopussa öljyssä sipuli ja paprika sekä valkosipuli.

Yhdistä kaikki loput aineet ja kuumenna.

Minä tein slow cookerissa, jossa kypsennys vielä 7 tuntia low-asetuksella.

Voi myös haudutella padassa, luulisin että tunti-pari olisi silloin sopiva aika miedolla lämmöllä kannen alla, välillä sekoitellen.

Jos haluat, lisäkkeeksi käy riisi, itse nautin salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kidneypapu, suolaliemessä3.1g3.4kcal0.2g0.6g0g0.3g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g5g4.8kcal0.4g0.7g0g0.4g
Paistijauheliha nauta 5%13g16kcal2.6g0g0.6g0g
Rypsiöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 5g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g9g3.2kcal0.1g0.6g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 5g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Persilja 1.5g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g76kcal6.8g5g2.6g2.2g
Valittu annoskoko47g38kcal3.4g2.5g1.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna24g19kcal1.7g1.3g0.7g0.6g
Arvot/100g100g80kcal7.2g5.3g2.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219886