Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 19g6.1kcal0.1g1g0g0.5g
Parsakaali brokkoli 16g5.5kcal0.7g0.3g0g0.4g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g13g43kcal3.1g7.4g0.3g1.3g
Persilja 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g110kcal7.8g17.4g0.6g4.4g
Valittu annoskoko47g55kcal3.9g8.7g0.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna24g27kcal2g4.4g0.2g1.1g
Arvot/100g100g116kcal8.2g18.4g0.6g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250549