ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu3.5g1kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi14g19kcal2.9g0g0.8g0g
Amerikan pekoni 1viipale3g10kcal0.4g0g0.9g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g2.6g0.3kcal0.1g0g0g0g
Maizena maissitärkkelys0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Voi 0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g14g8.4kcal0.2g1.8g0g0.1g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g4.4g6.4kcal0.2g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g97kcal7.8g8g3.6g0.4g
Valittu annoskoko48g49kcal3.9g4g1.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna24g24kcal2g2g0.9g0.1g
Arvot/100g100g102kcal8.2g8.4g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448399