Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 1.1g3.3kcal0g0.8g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g9g5.5kcal0.1g0.4g0.4g0g
Kasvisliemikuutio 0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Parsa 37g5.6kcal0.5g0.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g34kcal1.4g3.4g1.4g1g
Valittu annoskoko48g17kcal0.7g1.7g0.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna24g8kcal0.4g0.9g0.4g0.3g
Arvot/100g100g35kcal1.5g3.6g1.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175894