Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.5g1.8kcal0g0.5g0g0g
Hiiva, 50g2.8g1.7kcal0.4g0g0g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g8.5g41kcal2.1g2.8g2.4g2.4g
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.9g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g216kcal8.8g32.4g5.2g6g
Valittu annoskoko48g108kcal4.4g16.2g2.6g3g
Annoskoko puolitettuna24g54kcal2.2g8.1g1.3g1.5g
Arvot/100g100g227kcal9.3g34.1g5.5g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121453