Juurespata

Kasvikset kuoritaan ja lohkotaan.

Lisätään mausteeksi muutama maustepippuri ja vähän paprikajauhetta.

Keitetään lihaliemessä hiljalleen, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Kuutioi sulatejuusto sekaan.

Kuumenna ja lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Annikki57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 6.2g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana 9g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Juuriselleri 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 13g10kcal0.2g1.9g0g0.1g
Sipuli 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemi Rainbowin lihaliemikuutiosta13g0.6kcal0g0.1g0.1g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas3.1g8.8kcal0.6g0g0.7g0g
Persilja 0.6g0.2kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g50kcal2g6g1.6g1g
Valittu annoskoko48g25kcal1g3g0.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna24g13kcal0.5g1.5g0.4g0.3g
Arvot/100g100g53kcal2.1g6.3g1.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146390