Karppi - kauraleipä 33,53%

Valmista ensin puuro ja lisää sitten muut aineet ja lusikoi kakkaroiksi pellille, leviävät uunissa sopiviksi.

raakapaino 920g

valmispaino 689g

hävikki siis 231g eli 33,53%
valmispainosta

valmispaino siis keskim. 28,7g/kpl

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aitokaurahiutale (the2012) (Puuppola), annos 20g1g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.7g0kcal0g0g0g0g
Kaurakuitunen (the2012) (Hirvelä), annos 12g3.1g3.8kcal0.2g0.5g0.1g2.2g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 1.3g8.7kcal0.3g0.1g0.7g0.2g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 1.5g4.8kcal0.4g0.1g0.3g0.5g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g2.6g8.8kcal0.1g0.1g0.9g0g
Muksu luumua soseena (Muksu, nutricia), annos 215g1.9g0.9kcal0g0.2g0g0g
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g4.6g2.8kcal0.5g0.2g0g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g5.4g3.8kcal0.6g0.1g0.1g0g
Mantelijauhe (the2012) (Sallinen), annos 75g5.6g32kcal1.2g1.1g2.8g0.6g
Kaurajauho 1.8g6.8kcal0.3g1g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g184kcal10g8.4g12.4g7.6g
Valittu annoskoko48g92kcal5g4.2g6.2g3.8g
Annoskoko puolitettuna24g46kcal2.5g2.1g3.1g1.9g
Arvot/100g100g194kcal10.5g8.8g13.1g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268098