Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 21g46kcal1.4g8.4g0.3g2.3g
Voi 7.8g57kcal0.1g0g6.4g0g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 7.8g10kcal0.2g0.3g0.9g0g
Maustekurkku7.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g236kcal4g18.8g15.2g5g
Valittu annoskoko47g118kcal2g9.4g7.6g2.5g
Annoskoko puolitettuna24g59kcal1g4.7g3.8g1.3g
Arvot/100g100g249kcal4.2g19.8g16g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301534