Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g16g58kcal2.2g11.3g0.5g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 16g5.4kcal0.7g0.3g0g0.4g
Katkarapu pienet (pirkka)11g7.4kcal1.7g0g0.1g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g177kcal9.2g23.6g5g1g
Valittu annoskoko47g88kcal4.6g11.8g2.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna24g44kcal2.3g5.9g1.3g0.3g
Arvot/100g100g186kcal9.7g24.9g5.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468886