Puolukka-rahkapiirakka karppi gluteeniton

Sulata voi ja margariini.

Lisää piimä ja muna.

sekoita kuivat aineet.

Lisää rasvaseos kuiviin aineisiin ja kaada voidellulle ja kookoshiutalein "jauhotetulle" piirakkavuoalle.

Paita pohjaa 10min/200 asteessa.

Valmista täyte, sekoita jugu ja munat + lisää ripaus Steviajauhetta.

Kaada sitten puolukat piirakkapohjan päälle ja sen jälkeen juguseos.

Paista vielä 200 asteessa n. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 4.2g26kcal1g0.3g2.3g0.3g
Hasselpähkinä 3.2g20kcal0.4g0.1g1.9g0.6g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Voi 3.5g26kcal0g0g2.9g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Kananmuna kuoreton 1.8g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 4.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Puolukka 12g4.6kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Kananmuna kuoreton 5.8g8.3kcal0.7g0g0.6g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 8.8g11kcal0.3g0.4g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g252kcal5.6g4.4g23.4g2.4g
Valittu annoskoko48g126kcal2.8g2.2g11.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna24g63kcal1.4g1.1g5.9g0.6g
Arvot/100g100g265kcal5.9g4.6g24.6g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228514