Soijarouhelasagne

Täyte:
Kuumenna 0,5 dl rypsiöljyä pannussa ja sekoita siihen soijarouhe.

Lisää vesi vähin erin ja mausta soijakastikkeella.

Rouhe on valmis, kun vesi on imeytynyt.

Hienonna sipuli ja kasvikset (esim.

porkkana, paprika; muutkin käyvät) ja paista niitä paistinpannulla.

Sekoita kasvisten joukkoon tomaattipyree ja -murska sekä haluamasi mausteet.

Lisää sekaan soijarouhe.

Kastike:
Kuumenna 1 dl rypsiöljyä ja lisää jauhot.

Sekoita tasaiseksi ja anna lämmetä.

Lisää maito sekoittaen, ja lopulta juusto.

Sekoita kunnes seos on tasainen.

Kokoaminen:
Lado täytettä ja lasagnelevyjä vuorotellen uunivuokaan.

Kaada päälle kastike.

Valmistus:
Kypsennä lasagne 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g3.5g11kcal1.8g1.1g0g0.2g
Rypsiöljy 0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Soijakastike 0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika punainen 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.2g0.9kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g8.8g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen11g3.5kcal0.3g0.5g0g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%3.5g8.1kcal1g0.1g0.4g0g
Vesi1.8g0kcal0g0g0g0g
Lasagnelevy Rainbow8.2g30kcal1.1g5.8g0.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g166kcal9g18.4g6.2g1.2g
Valittu annoskoko48g83kcal4.5g9.2g3.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna24g42kcal2.3g4.6g1.6g0.3g
Arvot/100g100g174kcal9.5g19.3g6.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233291