Kaalilaatikko sika-nauta+riisi

Keitä riisi suolassa.

Kuori ja hienonna sipuli, leikkaa kaali suikaleiksi.

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta ja siirrä lautaselle odottamaan.

Kuumenna öljy kasarissa ja lisää kaalisuikaleet.

Hauduta kaalia kannen alla 5–10 minuuttia, kunnes se on hieman pehmentynyt.

Mausta hunajalla

Sekoita keskenään riisi, jauheliha ja kaalit.

Levitä seos uunivuokaan.

Kaada päälle lihaliemi ja paista 200-asteisessa uunissa noin tunti.

Jos pinta tummuu liikaa paiston aikana, peitä laatikko alumiinifoliolla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2029 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 3g10kcal0.2g2.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Keräkaali, 100g23g5.6kcal0.3g0.8g0g0.5g
Jauheliha, sika-nauta 9g21kcal1.6g0g1.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Hunaja 0.5g1.5kcal0g0.4g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g85kcal4.2g7.2g4.2g1.2g
Valittu annoskoko48g42kcal2.1g3.6g2.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna24g21kcal1.1g1.8g1.1g0.3g
Arvot/100g100g89kcal4.4g7.5g4.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308753