Hernekeitto kalkkunasta

Liota herneet (puoli pussia) yön yli ja keitä niitä 2h liotusvedessä.

Lisää pikottu sipuli, kasvisliemikuutio, ja mausteeksi meiramia ja mustapippuria maun mukaan.

Suikaloi kalkkuna ja lisää keittoon loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 7.8g5.4kcal0.4g0.7g0g0.2g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g6.3g4.8kcal1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g25kcal2.8g2g0.2g0.4g
Valittu annoskoko48g12kcal1.4g1g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna24g6kcal0.7g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g26kcal2.9g2.1g0.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267234