Flunssan tappaja-jauhelihakastike

Hienonna sipulit, valkosipulit ja jalapenot.

Kuullota ja mausta suolalla ja pippurilla, pippuria saa olla reippaasti.

Lisää jauheliha ja kypsennä.

Lopuksi lisää pastakastike ja anna hautua noin 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Cyemre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 16g50kcal4.2g0g3.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2kcal0.2g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kookosöljy 100g0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Sugo di pomodoro arrabbiata piccante (Combino), annos 530g21g11kcal0.3g1.6g0.2g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Ketsuppi, Heinz, reduced sugar & salt (Heinz)0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g138kcal9.6g5g8.6g0.4g
Valittu annoskoko48g69kcal4.8g2.5g4.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna24g35kcal2.4g1.3g2.2g0.1g
Arvot/100g100g145kcal10g5.2g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=287536