Jauhelihamureke (viherpippurikoskenlaskija)

-800g paistijauhelihaa
-2 kananmunaa
-1prk kermaviiliä
-4 valkosipulinkynttä
-sipulirouhetta
-tabascoa
-musta-ja valkopippuria
-jauhelihamaustetta
-viherpippuri-koskenlaskijaa

Sekoita nämä kiinteäksi kasaksi ja pudota "möykky" leivinpaperin päälle, joka on siis pellin päällä.

Painele taikina pellin kokoiseksi levyksi.

Leikkaa koskenlaskijapaketista noin puolet viipaleiksi ja aseta ne taikinalevyn etureunaan.

Lähde kääntämään taikinaa rullalle leivinpaperia apunakäyttäen.

Eli nosta paperia ja vedä sitä itseäsi kohden, jotta taikina menee rullalle.

Sitten kun rulla on valmis, taputtele päät umpeen.

Paista uunissa 200'c/45min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Timopaan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto4.4g12kcal0.8g0g1g0g
Sipuli (käsittelemätön)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kermaviili, maustamaton (Valio)7g8.4kcal0.2g0.3g0.7g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl3.9g5kcal0.5g0g0.3g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g28g48kcal5.6g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g149kcal14.4g1g9.6g0.2g
Valittu annoskoko48g75kcal7.2g0.5g4.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna24g37kcal3.6g0.3g2.4g0.1g
Arvot/100g100g157kcal15.1g1.1g10.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=30816