Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 26g32kcal5.4g0g1.2g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml1.6g2.1kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g12g6.6kcal0.4g0.8g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g105kcal12g3g5g0.2g
Valittu annoskoko48g53kcal6g1.5g2.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna24g26kcal3g0.8g1.3g0.1g
Arvot/100g100g110kcal12.6g3.1g5.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111414