Letut

Sekoita aineet keskenään, anna seistä hetken ja paista taikina letuiksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 8g11kcal1g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.10g33kcal1.3g6.4g0.2g0.4g
Kevytmaito (Valio)29g13kcal0.9g1.4g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g135kcal6.4g15.6g5g0.8g
Valittu annoskoko48g68kcal3.2g7.8g2.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna24g34kcal1.6g3.9g1.3g0.2g
Arvot/100g100g142kcal6.7g16.4g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118000