Kevyt Perunasalaatti

Keitä, jäähdytä ja kuori perunat.

Sekoita keskenään jugurtti, sinappi, etikka, ruohosipuli ja persillija.

Mausta pippurilla.

Piloko sekaan sipuli, omena, suolakurkku ja peruna.

Anna vetäytyä jääkaapissa muutama tunti.

Maistuu vielä paremmalta seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persilja0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli, tuore0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Viinietikka, 1rkl=15g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Turun sinappi, sininen0.7g1.6kcal0g0.2g0.1g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton A+ (Valio) 100g, 1dl6.2g2.5kcal0.3g0.3g0g0g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )2.9g1.5kcal0g0.3g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Omena, ulkomainen kuorittu3.6g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Peruna (vanha, kuorittu)30g24kcal0.5g5.2g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g65kcal1.6g13g0.2g1g
Valittu annoskoko48g33kcal0.8g6.5g0.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna24g16kcal0.4g3.3g0.1g0.3g
Arvot/100g100g68kcal1.7g13.6g0.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=26665