Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kermaviilikastike 11g16kcal0.3g1.1g1.2g0g
Tilli, tuore 2.7g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Kaali, valkokaali27g5.7kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Kananmuna, keitetty 6g8.6kcal0.7g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g64kcal2.8g4.2g3.8g1.4g
Valittu annoskoko48g32kcal1.4g2.1g1.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna24g16kcal0.7g1.1g1g0.4g
Arvot/100g100g67kcal2.9g4.4g4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357233