Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g22g36kcal4.4g0g2.2g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g16g3.9kcal0.3g0.5g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Margariini 80% keskiarvo1.1g7.8kcal0g0g0.9g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)5.5g9kcal0.2g0.2g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g115kcal9.8g1.6g8g0.6g
Valittu annoskoko48g58kcal4.9g0.8g4g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g29kcal2.5g0.4g2g0.2g
Arvot/100g100g121kcal10.3g1.7g8.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373461