Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen21g5.3kcal0.2g1g0.1g0.4g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti6.8g19kcal0.2g0.4g1.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha14g23kcal2.6g0g1.4g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 5.5g12kcal0.9g0g1g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio0.9g2.4kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g124kcal8.2g2.8g8.8g0.8g
Valittu annoskoko48g62kcal4.1g1.4g4.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna24g31kcal2.1g0.7g2.2g0.2g
Arvot/100g100g130kcal8.6g2.9g9.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317