Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 20g7.6kcal0.2g1.4g0g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g3.3g2kcal0g0.4g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 5.5g18kcal1.5g0g1.3g0g
Riisi, keitetty, suolaa 8.2g11kcal0.2g2.5g0g0.1g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g5.5g14kcal1g0g1.2g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g5.5g6.6kcal0.2g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g118kcal6.2g9g6g1.2g
Valittu annoskoko48g59kcal3.1g4.5g3g0.6g
Annoskoko puolitettuna24g29kcal1.6g2.3g1.5g0.3g
Arvot/100g100g123kcal6.5g9.4g6.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431059