Lanttukalakeitto

Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Lilja14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 6.2g2.2kcal0.3g0.1g0g0.2g
Lanttu 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 3.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Seiti pakaste 9g7.3kcal1.6g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g37kcal4g1.6g1.4g0.4g
Valittu annoskoko48g19kcal2g0.8g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna24g9kcal1g0.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g39kcal4.2g1.7g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315160