Tonnikalapasta

1. Pilko porkkanat ja tomaatit.

Keitä porkkanat lähes kypsiksi.

2. Pilko sipult ja valkosipulinkynnet.

Kuullota ne pannulla.

3. Lisää joukkoon tomaattipyree, ruokakerma, tomaattimurska ja mausteet.

4. Lisää joukkoon tonnikala sekä porkkanat.

Hauduta ja lisää tarvittaessa tonnikalan öljyä.

5. Keitä erillään simpukkapasta kypsäksi.

6. Lisää tomaatit joukkoon ja annan niiden keittyä hetki.

7. Lisää pasta pastakastikkeen joukkoon tai tarjoa se erillään.

8. Annoksen voi kruunata parmesanjuusto raasteella sekä tuoreella basilikalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ritan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 9g18kcal2.5g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.5g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)8.4g7.1kcal0.1g0.3g0.6g0g
Tomaattimurska, 1 prk8.4g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, 50g2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Basilika, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Gnocchi simpukkamakaroni keittämätön (Rainbow), annos 100g10g37kcal1.1g7.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g137kcal8g18.2g3g0.4g
Valittu annoskoko48g68kcal4g9.1g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna24g34kcal2g4.6g0.8g0.1g
Arvot/100g100g143kcal8.4g19g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345357