Paistettua lohta kasvispedillä

Paahda seesaminsiemeniä kevyesti kuivalla pannulla ja siirrä sivuun.

Paloittele kala neljään osaan.

Kuumenna ruokalusikallinen rasvaa pannussa ja paista lohipalat molemmin puolin.

Siirrä lohipalat lutaselle ja mausta sitruunapippurilla.

Peitä lohipalat foliolla ja pidä ne lämpimänä.

Hienonna valkosipuli, suikaloi paprika ja puhdistettu purjo.

Leikkaa porkkana ja juuriselleri tikkumaisiksi suikaleiksi.

Lisää pannulle ruokalusikallinen rasvaa ja kuullota siinä valkosipuli ja inkivääri.

Lisää loput kasvikset ja kuullota vielä 5 minuuttia.

Lisää lopuksi soijakastike ja seesaminsiemenet.

Tarjoa kasvikset ja lohi keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Helmi75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesaminsiemen, kuorineen 0.3g2.2kcal0.1g0g0.2g0g
Kirjolohifilee 20g32kcal3.3g0g2.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 6.6g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.5g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Juuriselleri 2.9g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 3.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Soijakastike 0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Täysjyväriisi, keitetty, suolaa 9g13kcal0.2g2.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g124kcal7.6g7.2g6.8g1.4g
Valittu annoskoko48g62kcal3.8g3.6g3.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna24g31kcal1.9g1.8g1.7g0.4g
Arvot/100g100g130kcal7.9g7.5g7.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144785