Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 28g21kcal0.5g4.4g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Palvikinkku HK 3%2.8g2.8kcal0.5g0g0.1g0g
Paprika punainen 3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Atria kevyt Perhenakki8.4g14kcal0.8g0.6g0.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g105kcal3.6g10.8g4.8g1.2g
Valittu annoskoko48g52kcal1.8g5.4g2.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna24g26kcal0.9g2.7g1.2g0.3g
Arvot/100g100g110kcal3.8g11.3g5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228055