Porsaanfile uunissa ala Tuula

Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g20g23kcal3.1g0.3g1.1g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)0.6g2.2kcal0g0.5g0g0g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g7.8g9kcal0.2g0.4g0.8g0g
Voi 0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g76kcal6.6g2.4g4.4g0g
Valittu annoskoko48g38kcal3.3g1.2g2.2g0g
Annoskoko puolitettuna24g19kcal1.7g0.6g1.1g0g
Arvot/100g100g79kcal6.9g2.5g4.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249310