Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g34g38kcal7.9g0g0.7g0g
Voi 6.3g45kcal0.1g0g5.1g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g2.8g11kcal0.9g0g0.8g0g
Korppujauho 3.1g11kcal0.3g2.3g0g0.2g
Persilja 1.3g0.3kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g212kcal18.4g4.6g13.2g0.6g
Valittu annoskoko48g106kcal9.2g2.3g6.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g53kcal4.6g1.2g3.3g0.2g
Arvot/100g100g221kcal19.2g4.8g13.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265480