Sveitsiläinen aamiainen neljän viljan hiutaleista

Sekoita kuivat aineet.

(Alkuperäisessä reseptissä kayrahiutale.

Voit tehdä kuoivaa seosta kerralla enemmänkin, )
Lisää kiehuvaan veteen ja keittele ilman kantta n. 7 min, kunnea vesi imeytynyt.

Anna seista pari min, ja tarjoile maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 5.6g19kcal0.6g3.3g0.2g0.6g
Rusina 1.8g5.1kcal0g1.1g0g0.2g
Aprikoosi, kuivattu 1.4g3.1kcal0.1g0.6g0g0.1g
Auringonkukansiemen 1.4g8.3kcal0.3g0.2g0.7g0.1g
Mantelilastu (A la meira)1.1g6.3kcal0.3g0.1g0.6g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g0.7g2.5kcal0g0.6g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g0.7g2kcal0g0.5g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g92kcal2.6g13g3g2.2g
Valittu annoskoko48g46kcal1.3g6.5g1.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna24g23kcal0.7g3.3g0.8g0.6g
Arvot/100g100g96kcal2.7g13.6g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270997