Kevyt rahkapiirakka

Tee normi pullataikina.

Sekoita täytteen aineet keskenään.

Laita pohja piirakkavuokaan ja täyte päälle.

Uuni 200 astetta .Paista noin 20-20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5.6g1.9kcal0.2g0.3g0g0g
Hiiva, 50g1.4g0.9kcal0.2g0g0g0g
Sokeri1.3g5.5kcal0g1.3g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.4g0.1g0.3g
Margariini 80% keskiarvo1.7g12kcal0g0g1.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki14g7.9kcal1.2g0.7g0g0g
Sokeri 3.6g15kcal0g3.6g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)2.8g6.2kcal0.4g0g0.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 5.6g1.5kcal0g0.1g0g0.1g
Rusina1.7g4.6kcal0g1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g179kcal6g28g3.8g1.6g
Valittu annoskoko48g89kcal3g14g1.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna24g45kcal1.5g7g1g0.4g
Arvot/100g100g187kcal6.3g29.3g4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350434