Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 10g19kcal0.3g0.1g1.9g0.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Katkarapu, rainbow14g14kcal3.3g0g0.1g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio8g11kcal0.2g0.5g1g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g2.4g4.3kcal0g0.3g0.4g0g
Tilli, tuore 4g1.2kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g105kcal8g2.8g6.8g1.8g
Valittu annoskoko48g53kcal4g1.4g3.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna24g26kcal2g0.7g1.7g0.5g
Arvot/100g100g110kcal8.4g2.9g7.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430