Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 11g22kcal3.2g0g1g0g
Siankylki, raaka2.7g8.8kcal0.4g0g0.8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 14g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Palsternakka 4.1g2.6kcal0g0.5g0g0.2g
Paprika keltainen 4.6g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika vihreä 4.6g1kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.9g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g100kcal8g6.6g4g1.2g
Valittu annoskoko48g50kcal4g3.3g2g0.6g
Annoskoko puolitettuna24g25kcal2g1.7g1g0.3g
Arvot/100g100g105kcal8.4g6.9g4.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305933