Punajuuri -inkiväri gazpacho keitto

Keitä punajuuret kypsäksi, anna jäähtyä ja kuori ja paloittele.

Paloittele myös sipuli ja raasta inkivääri.

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella.

Tarjoa vileänä ja nokare ranskankermaa päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 16g6.3kcal0.2g1.1g0g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g6.8g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu0.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Piparjuuriraaste Felix0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.8g0.2kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 0.8g2.3kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g55kcal0.4g3.6g3.8g1.2g
Valittu annoskoko48g27kcal0.2g1.8g1.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna24g14kcal0.1g0.9g1g0.3g
Arvot/100g100g57kcal0.4g3.8g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347284