Jauheliha-herkkari-bolognese

Silppua sipuli ja valkosipuli ja hauduta öljyssä.

Siirrä sivuun.

Jauha liha (tai käytä valmista jauhelihaa) ja paista kahdessa erässä öljytilkassa.

Lisää neljään osaan halkaistut herkkusienet ja sipulit, häränlihafondi ja vesi kiehuvana.

Lisää myös tomaattipyree ja keittele puolisen tuntia, tai kunnes vesimäärä on vähentynyt mieleiseksi kastikkeeksi.

Mausta maun mukaan: minä laitoin paprikajauhetta, chiliä, juustokuminaa ja korianteria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan takuumurea paisti (Atria), annos 100g18g19kcal3.7g0g0.5g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.5g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni 7g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g54kcal7.8g1.2g1.8g0.2g
Valittu annoskoko48g27kcal3.9g0.6g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna24g14kcal2g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g57kcal8.1g1.3g1.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229006