Tomaattinenkiinankaalikeitto

Hienonna sipuli ja kuulota sitä pikku hetki öljyssä.

Lisää pieneksi pilkottu kesäkurpitsa ja jatka.

Lisää silputtu kaali ja jokunen desi vettä.

Anna hatua kannen alla miedolla lämmöllä.

Viipaloi porkkanat ja lisää ne kattilaan.

Lisää tomaattimurskat ja pyre.

Maistele ja lisää fondia maun mukaan.

Anna porista kauan.

Itse keitin noin 2 tuntia.

Annoskoko oli lopulta 5 x 405g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 682 grammaa

Haanis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g5.2g1.8kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g7g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 4.9g0.9kcal0g0.1g0g0g
Kiinankaali 12g2.4kcal0.2g0.3g0g0.1g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.1g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g30kcal0.8g3.4g1.2g0.6g
Valittu annoskoko48g15kcal0.4g1.7g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g7kcal0.2g0.9g0.3g0.2g
Arvot/100g100g31kcal0.8g3.5g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428929