Katkarapu-halloumi salaatti

Viipaloi punasipuli renkaiksi.

Purista appelsiinin mehu ja lisää joukkoon hunaja, suola ja pippuri, anna punasipulin tekeytyä appelsiinimausteseoksessa muutama tunti.

Sekoita sweet chilikastike katkarapujen joukkoon.

Pilko halloumi ja paista pannulla ruskeaksi.

Lisää sipuli, katkaravut ja lämmin halloumi salaatti-kurkku pedille.

VALMISTA NAUTITTAVAKSI

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xevis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 12g8kcal1.7g0g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Appelsiini, kuorittu 7.8g3.7kcal0g0.7g0g0.2g
Salaatti, jäävuori tuore16g1.6kcal0.2g0.1g0g0.2g
Kurkku 5.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Halloumi-juusto light, 100g3.9g8.6kcal1.1g0g0.5g0g
Hunaja 0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Sweet Chili Sauce, Thai Kitchen0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g52kcal6g3.2g1.2g0.8g
Valittu annoskoko48g26kcal3g1.6g0.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna24g13kcal1.5g0.8g0.3g0.2g
Arvot/100g100g54kcal6.3g3.3g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142029