Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 67g58kcal2.1g2.9g4g0g
Katkarapu, rainbow301g301kcal69.1g0g2.7g0g
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Tilli, tuore 17g5kcal0.6g0.2g0.1g0.4g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.7g2.8kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana940g777kcal146g15.2g14g3.6g
Valittu annoskoko470g388kcal73g7.6g7g1.8g
Annoskoko puolitettuna235g194kcal36.5g3.8g3.5g0.9g
Arvot/100g100g83kcal15.5g1.6g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889