Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 208g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow4.6g12kcal0.5g0.5g0.9g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g83g50kcal1.3g10.8g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g27g7.6kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha83g138kcal15.8g0g8.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g6.3g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Rypsiöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g42g13kcal0.4g2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana940g500kcal36.8g31.2g25g3.6g
Valittu annoskoko470g250kcal18.4g15.6g12.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna235g125kcal9.2g7.8g6.3g0.9g
Arvot/100g100g53kcal3.9g3.3g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276177