Kevyt lasagne

Ruskista sipuli ja jauheliha.

Lisää mausteet (paprikaa, valkosipulia, suolaa) ja tomaattimurka.

Anna hiljalleen kypsyä että osa nesteestä haihtuu.

Lisää lämminkuppi jauheet kiehuvaan veteen ja suurusta ohrakkaalla.

"Kastikken" tulee olla paksuhkoa.

Laita uunivuokaan kerroksittain jauhelihaa ja kastiketta ja levyjä.

Jätä päällimäiseksi kastiketta.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1t.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, 7 % rasvaa (käsi125g174kcal23.5g0g8.8g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)125g31kcal1.3g6.9g0g1.8g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Lämmin Kuppi Juusto-Parsakaalikeitto, Blå Band, (1 pussi=annos 25g)16g67kcal0.9g10g2.7g0.2g
Vesi157g0kcal0g0g0g0g
Ohrakas ohratärkkelys4.7g17kcal0g4.2g0g0.1g
Lasagnelevy Rainbow26g94kcal3.6g18.2g0.8g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana940g776kcal59g80.2g24.6g6.4g
Valittu annoskoko470g388kcal29.5g40.1g12.3g3.2g
Annoskoko puolitettuna235g194kcal14.8g20.1g6.2g1.6g
Arvot/100g100g83kcal6.3g8.5g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89142