Tsatsiki

Kuori tuorekurkku, raasta se ja laita siivilään valumaan.

Laita Bulgarian jogurtti suodatinpussiin valumaan.

Sekoita valutettuun Bulgarian jogurttiin suola, sokeri, murskatut valkosipulinkynnet, väkiviinaetikka sekä valutettu, raastettu kurkku.

Mausta halutessasi kuivatulla mintulla.

Anna maustua jääkaapisssa mielellään muutama tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 941 grammaa

Arganna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 75g25kcal0g0.4g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Kurkku,tuore 100g188g18kcal1.1g2.6g0.2g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)200g120kcal6.8g9g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana941g349kcal16.4g29.2g14.4g0.2g
Valittu annoskoko471g175kcal8.2g14.6g7.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna235g87kcal4.1g7.3g3.6g0.1g
Arvot/100g100g37kcal1.7g3.1g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=56712