Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 105g80kcal2g16.3g0.2g1g
Porkkana 46g15kcal0.3g2.5g0.1g1.2g
Sipuli 19g5.8kcal0.2g0.9g0g0.3g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g123g208kcal24.5g0g12.2g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 1.8g9kcal0g0g1.1g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g1.8g4.4kcal0.1g0.8g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana942g645kcal54.2g41g27.4g5g
Valittu annoskoko471g323kcal27.1g20.5g13.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna236g161kcal13.6g10.3g6.9g1.3g
Arvot/100g100g69kcal5.8g4.4g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170593