Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g25g89kcal2g19.5g0.1g0.4g
Pirkka naudan jauheliha 400g117g266kcal22.2g0g19.8g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g77g77kcal5.8g11.6g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä58g44kcal2.4g7.3g0.5g1.8g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.9g7.3kcal0.3g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana941g974kcal65.8g78.4g43.2g5g
Valittu annoskoko471g487kcal32.9g39.2g21.6g2.5g
Annoskoko puolitettuna235g244kcal16.5g19.6g10.8g1.3g
Arvot/100g100g104kcal7g8.3g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96586