Hellun riisi-jauhelihawokki

Paista jauheliha ja mausta.

Lisää pannulle vettä riisi porkkana ja wokkivihannekset.

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi kesäkurpitsa ja anna hautua vielä kannen alla hetki.

Tällä ohjeella olen tehnyt myös kaalipataa.

Mausteena voi käyttää mistä itse tykkää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 470 grammaa

Hellu620
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 200g290kcal6.5g63.2g0.4g1.4g
Jauheliha, kalkkunan, rasvaa 5-6 % 1500g2057kcal330g0g81g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g500g175kcal9g32g1g16g
Selleri, annos 50g200g28kcal2g6g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g600g122kcal3.6g22.8g1.8g8.4g
Kesäkurpitsa zucchini 300g54kcal1.7g7.5g1.2g2.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g600g168kcal3.6g35.7g1.2g15g
Paprika, punainen300g77kcal2.7g13.8g1.2g6g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9400g6212kcal731.2g410g177.6g114.8g
Valittu annoskoko4700g3106kcal365.6g205g88.8g57.4g
Annoskoko puolitettuna2350g1553kcal182.8g102.5g44.4g28.7g
Arvot/100g100g66kcal7.8g4.4g1.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412612